Sfeermarkten 

Voorjaarsmarkt - 23 april 2023
Kom  naar de gezellige voorjaarsmarkt in Arcen. Struin langs de kraampjes en geniet van het eerste zonnetje op de terrasjes op het dorpsplein in de mooiste toeristische parel van Noord-Limburg.

Aspergemarkt - 18 mei 2023
Het is weer tijd voor de asperges. Op de markt in Arcen proef je dit bijzondere streekproduct. Struin over de markt en ontdek de koningin onder de Limburgse groente op de vele terrassen.

Zomersfeermarkten - 19 & 26 juli en 2,9,16 en 23 augustus 2023
Zes woensdagen in de zomer bruist het gezellige centrum van Arcen van de activiteiten tijdens de gratis toegankelijke wekelijkse Sfeermarkt.

Zomer Sfeermarkten

Een lang lint van zo’n 250 marktkraampjes slingert door de straten van het centrum. Het aanbod is groot en gevarieerd. Lekkerbekken komen voor het verse fruit, de streekproducten, of een lekker vers gebakken visje. Er is brocante, maar je vindt er ook kleding en hebbedingetjes. En luister je naar het verhaal van de enthousiaste standwerkers, dan is het onmogelijk om je gezicht in de plooi te houden.

Elke week ander entertainment

Op de Sfeermarktroute liggen vijf sfeerpunten met live entertainment. Elke week is er ander entertainment. Live muziek, straattheater en ander amusement maken de markt extra levendig en aantrekkelijk. 

Kinderplein

Het Kinderplein werkt als een magneet op kinderen. Zij kunnen hier volop genieten van allerlei leuke kinderattracties en activiteiten. Je vindt het Kinderplein voor de kerk.

Goede doelenkramen

De Sfeermarkt wil het succes van deze gezellige zomermarkt graag delen met organisaties die zich inzetten voor een goed doel. Daarom stelt de Sfeermarkt elke week twee marktkramen gratis beschikbaar aan een goed doel. Zo proberen we de wereld samen een stukje mooier te maken!

Najaarsmarkt -  29 oktober 2023
Op een zondag in de herfst bruist het gezellige centrum van Arcen van de activiteiten tijdens de gezellige en gratis toegankelijke Najaarsmarkt. De laatste jaar van het markt maar zeker een bezoek waard!

Aanbiedingen:

Uw internetbrowser is verouderd.

Voor een goede weergave is een recente versie van uw browser vereist.