Muziek & entertainement Zomer Sfeermarkt 7 augustus 2019

Tijdens deze Zomer Sfeermarkt is er ook weer voldoende te beleven!

 

De Sprookjesboom, Het Speeldoosje, entertainer Jack Claessen, Sjeng, Sjaere en de Sjeele, Tzoeteneurken en het seniorenorkest Horst zorgen voor veel gezelligheid op straat!

 

 

Tijdens het avondprogramma staat niemand minder dan Bryan Stricker op het podium!

Hij groeide op omringd door muziek en stond op zijn tiende al voor het eerst op een podium. Vanaf die tijd wilde hij nog maar 1 ding: zingen! Vier jaar later nam hij deel aan het programma Holland's Got Talent, waar hij de halve finale wist te behalen met Nederlandstalige muziek. Hij maakte een uitstapje naar jazz en musical maar ontdekte al snel dat zijn hart bij Nederlandstalige muziek ligt.


Ondertussen heeft Bryan al heel wat kilometers gemaakt als zanger door onder andere avondvullende programma’s en sfeervolle optredens bij diverse cafés, bruiloften en bedrijfsfeesten. Bovendien vind je Bryan elke maand in de welbekende feestcafés van Amsterdam: Jantjes Verjaardag, Café Tante Roosje en het Toppers Café. Onlangs mocht hij ook plekken als Dutch Valley en Ziggo Dome aan zijn lijstje toevoegen.


Bryan heeft zijn draai gevonden in het genre Nederpop. Bij deze keuze speelde zijn passie om met een liveband te werken een belangrijke rol. Het eerste nummer dat hij uitbrengt in dit genre “Samen met jou” zet gelijk de toon voor wat je verder kunt verwachten van dit talent. Voor de videoclip van deze single reisde Bryan eind 2018 met een team naar Frankrijk en ook daardoor wil hij zich onderscheiden van andere Nederlandstalige zangers.

Aanbiedingen:

Uw internetbrowser is verouderd.

Voor een goede weergave is een recente versie van uw browser vereist.